SFG for the Dutch elections:The Deadnotes, Maartje, Jeffrey and Moss

On March 15 all Dutch citizens over 18 are asked to vote for our government. With a series of shorts on our Facebook we would like to draw attention to this, ask you to weight in and join the conversation. Kicking off with: The Deadnotes.

 

Our own Maartje also posted a clip on our YouTube page:

 

Jeffrey and Moss both opted to post statements on Facebook.

DUTCH ONLY: Vandaag kunnen alle Nederlanders stemmen. Het is geen verplicht nummer, maar weet wel dat die ene stem voor verandering kan zorgen.
Ikzelf (Jeffrey) stem al jaren SP, maar ik vind het toekomstgerichte beleid van die partij niet sterk genoeg. Sinds de kleine vind ik dit namelijk erg belangrijk en na veel wikken en wegen stem ik dit jaar op mevrouw Armagan Önder van Groen Links.
Dus mocht je twijfelen of je wel of niet gaat stemmen, doe dat echt. Geef haat geen stem en kies voor de toekomst.

 

Another Dutch only post:

Sommigen hebben dit wellicht al van mij gelezen op mijn persoonlijke profiel, maar desalniettemin met nog 3 kwartier om te stemmen.

Al jaren ben ik niet echt een gelukkig mens, ik probeer het, maar het gaat vaak gewoon niet. Ik heb daarom soms wat hulp nodig. Hulp die Rutte en zijn VVD voor mij en velen met mij de prullenbak in wilt schuiven.
Een deel van die klachten is ontstaan bij mij vanuit discriminatie en intolerantie, daarom ben ik daadwerkelijk bang voor een kabinet dat voor het merendeel uit PVV en VVD bestaat, een kabinet dat grotendeels een stem van haat, onbegrip en onwetendheid zou luiden. Een kabinet dat mensen een vrijkaart idee geeft om weer racistisch te zijn zoals dat volgde op de Brexit en Trump. Een kabinet dat niet kijkt naar de toekomst maar naar zieltjes winnen op de korte termijn over de rug van de boze bange mens die het net wat minder goed snappen. Dat alles, om ons, de jeugd en onze kinderen straks met de problemen van klimaatsverandering te laten zitten.

Denk vandaag nog eens goed na, niet over wat je níet wilt voor anderen, maar over wat je wilt voor jezelf en je geliefden, soms hebben we wat hulp van buitenaf nodig, maar die zal er niet meer zijn als “we allemaal even fucking normaal” moeten doen.. stem vanuit compassie en zelfbelang, niet vanuit haat.

Pak daarom morgen je stempas, je identiteitsbewijs en ga naar het stemloket! Laat je stem niet liggen en stem ook niet blanco, als je het zelf niet weet, stem dan in het belang van je dierbaren! Maar het belangrijkste van alles… Stem!

Geef haat geen stem, stem voor vooruitgang, voor positiviteit.

Liefs,
Moss

Ps. Zolang het maar niet op Wilders, Rutte of fucking Dinand is!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s